Een ‘fool for basics’. Als je mij zou willen omschrijven, ben ik dat denk ik wel. Natuurlijk waardeer ik hoogmodische items ook. En toch… geef mij een goed passende blazer, de perfecte witte blouse en een mooie pantalon: en ik ben gelukkig! Weet je waarom? Omdat je met een goede basisgarderobe ontzettend veel kanten uit kunt. Je kunt naar hartenlust stylen, mixen en matchen. En je ziet er altijd top uit: verzorgd, stijlvol én van nu.

De geheime tip is dat je dan wél gaat voor basics van goede kwaliteit!

Basics dus die er na meerdere wasbeurten mooi uit blijven zien. En die je figuur extra mooi uit laten komen. Want met de juiste basics zie je er juist heel vrouwelijk uit.

Om jullie op weg te helpen, delen wij de komende weken volop inspiratie met je. We stelden Fool for Basics-lijst samen van 10 basisitems die onderling perfect met elkaar te combineren zijn: een zwarte blazer, zwarte pantalon en witte blouse uit de never out of stock-lijn van Expresso (die hebben we dus altijd in huis), een goede denim, een witte basic top van 10 days met de herkenbare kruisbanden op de rug, een gestreepte pullover van 10 days, een zwart leren biker van Arma, een zwart jurkje, een sjaal en een tas van O my Bag.

Stuk voor stuk basisitems die jouw garderobe compleet maken. En het jou makkelijk maken om er up-to-date uit te zien, verzorgd, vrouwelijk en stijlvol. En waar je heel lang plezier van zult beleven.

Als jij ook het geheim wilt ontdekken van het belang van een goede basisgarderobe, volg de komende weken dan zeker onze Facebook- en Instagram-berichten. Daarin laten we je regelmatig zien hoe eenvoudig het is om ‘terug naar de basis’ te gaan. Wij weten zeker dat jij dan – net als wij – een ‘fool for basics’ wordt.

Liefs!

MAGGY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *