Shopping do’s Londen
Inhoud

London calling!
Londen staat natuurlijk al jaren bekend als shoppingwalhalla. Elke keer als wij er rondlopen, voelen, proeven en ruiken we de creativiteit die hier heerst! Deze stad bruist, borrelt en ‘beats like a drum’. Er is zoveel te vertellen over deze waanzinnige stad. We geven je 5 ‘hidden gems’: bijzondere, verrassende places to meet waar je blij van wordt.

  1. The Shop at Bluebird, Kings Road

Voor een complete shopping experience ga je naar The Shop at Bluebird. In deze concept store vind je zorgvuldig geselecteerde mode- en lifestyle merken van bekende designers tot nieuw talent. Je slaagt hier net zo makkelijk voor een bijzonder boek, als voor inspirerende kunst. Ook is er een spa, waar je kleine beauty-behandelingen kunt laten doen. Je wenkbrauwen bijvoorbeeld, in de ‘Blink Brow Bar’. En in het café kun je even landen om bij te komen van al die indrukken.
the-shop-at-bluebird__large

  1. Penhaligon’s, Market Building en Wellington Street

Wanneer je deze parfumspecialist binnenloopt, waan je je in de 19e eeuw. Dit Britse parfumhuis is in 1870 opgericht en heeft een prachtige collectie parfums, eau de colognes, geurkaarsen en te leuke gift-sets. Kun je niet kiezen? Dan zijn de betoverd mooie ronde doosjes met mini’s een geweldige tip! En meteen een heel bijzonder aandenken voor thuis in je bad- of slaapkamer. Er zijn meerdere vestigingen in Londen. De leukste vinden wij die in de Market Building en die in Wellington Street, die je beide vindt in Covent Garden. En dat is ook meteen een hele leuke, aparte shoppingwijk.
pengalions_juniper_collection

  1. Batter Sea Flower Station, Winders Road

‘Als Instagram een tuin zou zijn geweest, zou het eruitzien als Battersea Flower Station’. Dit krachtige statement wordt gemaakt in het filmpje van dit magische tuincentrum. Je kunt er heerlijk rondstruinen en volop ideeën opdoen wat je met planten en bloemen kunt doen. En dat leg je uiteraard vast op Instagram.

  1. House of Hackney, Shoreditch High Street

Heb je zin om op een totaal andere manier geïnspireerd te worden? Dan is een bezoek aan House of Hackney de moeite meer dan waard. Dit van oorsprong interieurlabel is uitgegroeid tot een ware specialist van prints voor mode, accessoires en mooie woonspullen. Check de site en je raakt vanzelf in de ban van al die uitzinnige prints, kleuren, stoffen en combinaties daarvan. De creativiteit spat er van af. En die ervaring beleef je ook in de prachtige winkel in de geweldige wijk Shoreditch. Enjoy!
house-of-hackney-puma-basket-01-1260x840

  1. Choccywoccydoodah, Foubert’s Place

Chocolade. Alleen al als je eraan denkt, gaat er een ‘knopje’ aan in je hoofd. Een knopje van geluk. En wanneer je dan ook nog de fantastische creaties ziet in chocoladeshop Choccywoccydoodah, word je helemaal gelukkig. Ze verkopen er de meest wonderlijke creaties van chocolade en snoep, uiteenlopend van ‘sparkling unicorns’ tot kleurige paradijsvogels en taarten van marshmellows met chocolade topping. Check hun site en je boekt meteen een trip naar Londen voor waanzinnige chocoladekunst voor onder de kerstboom. Enjoy! https://www.choccywoccydoodah.com
Choccywoccydoodah_chocoshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *