Het is een welbekend probleem bij veel vrouwen: ze kopen standaard dezelfde items of neigen steeds naar dezelfde kleuren. Want wat is nu jouw kledingstijl? In het grote aanbod van kledingstukken is het soms knap lastig om te bepalen wat wel en niet bij jou past. Daar helpen wij jou graag bij!

Wij helpen je jouw kledingstijl te vinden

Heb je geen idee wat jouw kledingstijl is? Ben je nog zoekende en twijfel je welke kledingstukken bij jou passen? Of hoe je jouw goede kanten accentueert? Dan helpt een van onze Mooimakers jou tijdens de Find Your Style-sessie graag op weg om jouw kledingstijl te vinden.

Wat houdt de sessie in?

Deze Find Your Style-sessie is een één-op-één-sessie met een personal shopper. Een van onze Mooimakers staat voor je klaar. Eerst brengt zij jouw wensen in kaart en vervolgens gaat ze samen met jou op zoek naar items die bij je passen. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen: een sessie duurt zo’n 1,5 uur.

Stylingadvies op maat

Na deze sessie met stylingadvies op maat hoef jij voortaan niet meer urenlang tussen de kledingrekken rond te kijken, maar kun je gericht zoeken naar items die bij jou passen. En je leert ook hoe je zelf outfits kunt samenstellen die bij jou passen. Niet alleen met nieuwe items, maar ook met items die uit je eigen kast komen.  

Maak een afspraak en vind jouw kledingstijl!

Maak nu een afspraak voor de gratis Find Your Style-sessie. Klik hiervoor op een van onderstaande knoppen. De afspraak vindt altijd plaats op het moment dat jou het beste uitkomt. De sessie is gratis.

Ook is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken. Soms wel zo makkelijk! Hiervoor berekenen we € 49,95. Dit bedrag vervalt zodra je meer dan € 250,- besteedt in onze winkel.

Andere Personal Shopping-sessies

Bij MAGGY’S kun je terecht voor verschillende soorten Personal Shopping-sessies. Wil je je garderobe laten restylen? Zoek je een feestelijke outfit? Of wil je hulp bij het kiezen van vernieuwende items? Bij al die vragen kunnen onze Mooimakers jou helpen. Bekijk ook onze andere sessies, geef jouw wensen aan en laat je verrassen!