Heb jij een favoriet kledingstuk dat je veel draagt? Maar wil je het eens op een andere manier combineren? Of ben je benieuwd hoe je een vergeten kledingstuk toch weer bij jouw stijl kunt laten passen? Wij helpen jou om kleding te combineren tot stralende outfits in de Mix & Match-sessie.

Bestaande kleding combineren

Heb je een favoriet kledingstuk? Dan wil je dat natuurlijk regelmatig dragen. Wij geloven dat alles nieuw kopen niet altijd nodig is. Je kunt vaak prima kleding combineren uit jouw kledingkast met nieuwe items om zo tot verrassende combinaties te komen. Wij helpen je om nieuwe items te vinden die perfect passen bij die ene mooie broek of bij dat tijdloze jasje dat je al hebt.

Wat houdt de sessie in?

Neem naar de sessie een of meerdere items uit jouw kledingkast mee. Een Mooimaker kijkt dan met jou naar wat je zoekt en wat bij je past. Op basis van een kort gesprek krijg je professioneel en persoonlijk advies om tot nieuwe kledingcombinaties te komen. Zo kun jij weer stralen. De sessie zal een uur duren en is gratis.

Maak een afspraak en leer jouw kleding combineren!

Maak nu een afspraak voor de gratis Mix & Match-sessie. Klik hiervoor op een van onderstaande knoppen. De afspraak vindt plaats op het moment dat jou het beste uitkomt.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden om een afspraak te maken. Soms wel zo makkelijk! De sessie is dan niet standaard gratis, maar kost € 49,95. Dit bedrag vervalt zodra je meer dan € 250,- besteedt in onze winkel.

Andere Personal Shopping-sessies

Bij MAGGY’S kun je terecht voor verschillende soorten Personal Shopping-sessies. Ben je op zoek naar wat bij jou past? Wil je je garderobe laten restylen? Of ben je op zoek naar een feestelijke outfit? Bij al die vragen kunnen onze Mooimakers jou helpen. Bekijk ook onze andere sessies, geef jouw wensen door en laat je verrassen!