Heb je weinig tijd? Heb je de rust niet om uitgebreid kledingwinkels af te gaan? Of houd je gewoon niet zo van shoppen? Wij helpen je graag met persoonlijk kledingadvies. Snel, efficiënt én heel leuk. Zo ga je tóch elke dag de deur uit in een outfit die bij jou past.  

Persoonlijk kledingadvies

We begrijpen dat je soms te druk bent om uitgebreid op zoek te gaan naar kleding. Maar ook al ben je druk, je wil toch goed voor de dag komen. In een outfit die bij jou past. Daarom helpt een van onze Mooimakers je tijdens de ‘No Time To Shop’-sessie om snel tot een outfit te komen die jou blij maakt.

Hoe werkt het?

Bij de ‘No Time To Shop’-sessie geef je van tevoren aan waar jij naar op zoek bent. Dan hangen wij alles voor je klaar in jouw maat. Op een moment dat jou het beste uitkomt, ga je alles passen. Wel zo makkelijk! Natuurlijk krijg je daarbij ook kledingadvies op maat. ’s Ochtends minutenlang twijfelen voor je kast is daardoor voorgoed verleden tijd.

Kledingadvies wanneer het jou uitkomt

De ‘No Time To Shop’-sessie vindt plaats in onze winkel. Op een moment dat in jouw agenda past. Deze sessie duurt een uur en is volledig gratis.

Wil je een afspraak maken voor dit persoonlijke kledingadvies buiten onze openingstijden om? Dat kan! Laat het ons weten. Voor een sessie buiten openingstijden rekenen we € 49,95. Dit tarief vervalt als je meer dan € 250,- in onze winkel besteedt. 

Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor deze snelle, efficiënte en leuke sessie. Klik op een van onderstaande knoppen en geef ons je wensen door. Dan maken we snel een afspraak. 

Op afspraak buiten openingstijden

Je kunt ook een afspraak maken buiten de normale openingstijden. Op een moment dat jou het beste uitkomt. Wel zo makkelijk. Hiervoor berekenen we € 49,95. Wanneer je meer dan € 250,- besteedt, vervalt dit bedrag.

Andere Personal Shopping-sessies

Bij MAGGY’S kun je ook terecht voor andere Personal Shopping-sessies. Wil je je kledingkast herorganiseren? Ben je op zoek naar een feestelijke outfit? Of ben je zoekende naar jouw stijl? Onze Mooimakers staan voor jou klaar. Bekijk ook onze andere Personal Shopping-sessies en laat je verrassen!

Maak een afspraak