Anja

Anja

“Schitter in je eigen stijl met de mode van nu.”

Een leven zonder mode is volgens Anja ‘niet voor te stellen’. Als store-coach stuurt ze het team van mooimakers aan. “Het geeft veel voldoening om mijn meiden, zoals ik ze altijd noem, zo te sturen in hun werk dat ze kunnen uitblinken in datgene waar ze goed in zijn. Ik ben ook echt een mensen-mens. Vind het fijn om met klanten bezig te zijn. Dat geeft me heel veel positieve energie.”

Wat maakt jou blij in je werk?
“Ik vind het fijn om met mensen om te gaan. Het is echt geweldig dat je mensen blij kunt maken en ook echt iets kunt betekenen in iemands leven. Als ik een klant heb geholpen met een mooie outfit voor een sollicitatie, en ik dan later van haar hoor dat ze is aangenomen: dat geeft zoveel positieve energie. Dan krijg ik die glimlach niet meer van mijn gezicht. Als store-coach stuur ik ook ons team van mooimakers aan. Daarbij zorg ik ervoor dat ze kunnen uitblinken in datgene waar ze goed in zijn. Dat geeft heel veel voldoening.”

Wat is jouw manier van adviseren?
“Ik kan me heel goed inleven in iemand anders. Zie al vrij snel wat voor type iemand is en wat diegene dan aanspreekt. Ik ken onze collectie door en door en weet welke modellen het beste passen bij alle verschillende lichaamsvormen. Ik toon ook wel lef om sommige vrouwen over een bepaalde drempel te helpen qua outfit of stijl. Iets dat perfect bij hun past, maar waar ze zelf niet zo snel aan denken.”

Wat betekent mode volgens jou?
“Dat je er up to date uitziet, maar dan wel in de stijl die bij jou past en waar je je prettig in voelt. Anders gezegd: schitter in je eigen stijl met de mode van nu.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Kijk in de spiegel naar jezelf en benoem je mooie punten. We zijn altijd geneigd om vooral naar de negatieve kanten van onszelf te kijken: wat we niet mooi aan onszelf vinden. Terwijl iedereen ook echt mooie punten heeft. Dan heb je een rimpel, of twee: wat maakt dat uit? Lach erom en maak er een mooie dag van.”

Deel dit bericht...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter