Arenda

Arenda

“Blijf bij jezelf en draag mode die jij lekker vindt zitten.

Arenda is al bijna 20 jaar de rots in de branding van MAGGY’S. Met haar nuchtere, no-nonsense mentaliteit houdt zij niet alleen haar eigen hoofd koel, ook dat van Maggy en het hele team. “Ik neem Maggy en ons hele team veel werk uit handen. Daardoor kunnen zij uitblinken in hun werk. Dat geeft mij een heel fijn gevoel.”

Wat maakt jou blij in je werk?
“Soms kan het in de winkel heel druk zijn, maar op mijn plek in het kantoor is het altijd rustig. Dan zit ik lekker achter mijn computer en kan ik ongestoord mijn gang gaan en de things to do’s afvinken. Daarmee neem ik Maggy en ons hele team veel werk uit handen en daardoor kunnen zij uitblinken in hun werk. Dat geeft mij een heel fijn gevoel.”

Wat zijn jouw kwaliteiten?
“Ik ben heel rustig, houd mijn hoofd koel, nuchter en no-nonsense en heel zeker van mijn zaak. Mijn nuchtere instelling wordt door iedereen heel erg gewaardeerd. Dat merk ik doordat ik ook gevraagd wordt hoe ik tegen bepaalde dingen aankijk.”

Wat betekent mode voor jou?
“Ik ben gek op paardrijden en als ik moet kiezen tussen een nieuw jasje voor mezelf of een mooie paardendeken: dan wordt het toch echt die deken. Wel vind ik het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Dat is vaak een casual outfit, maar ik vind het ook leuk om tijdens een speciale gelegenheid een jurk te dragen.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Blijf bij jezelf. Door mijn werk zit ik heel dicht bij het vuur en vraag ik uit nieuwsgierigheid ook naar de trends. Maar ik moet de kleding echt zelf leuk vinden, wil ik het ook dragen.”