Astrid

Astrid

“Voel je lekker in wat je draagt, dan presteer je optimaal.”

Het zal je gebeuren: ben je op vakantie, ontvang je ineens een berichtje of je interesse hebt om een van de mooimakers bij MAGGY’S te worden. Lang hoefde Astrid niet na te denken: “Ik wilde dolgraag!” Het mooie van haar werk? Dat ze elke dag met mensen bezig kan zijn. “Als ik van klanten hoor hoe fijn ze geholpen zijn door mij, voel ik van binnen altijd een geluksprongetje.”

Wat maakt jou blij in je werk?
“Het adviseren en kleden van klanten is echt het allerleukste. Ik vind het contact dat je met klanten hebt echt fijn en waardevol. Klanten die een nieuw item kopen, zijn daar heel blij mee. En dat delen ze. Wanneer ik dan terug krijg van een klant dat ze zo blij zijn met mijn advies, dan voel ik van binnen echt zo’n geluksprongetje. Wat ik heel fijn vindt van MAGGY’S is de algehele sfeer: van de winkel, het team. Ook krijg je volop de gelegenheid om klanten aandacht te geven. Ik voel me hier als een vis in het water. Dat hoor ik ook van anderen om me heen: dit is echt een plek voor jou.”

Wat is jouw manier van adviseren?
“Heel goed luisteren, signaleren en informeren en dan gaat het vinden van de juiste items en outfits bijna automatisch. Ik ben ook altijd eerlijk en merk dat klanten dat alleen maar waarderen.”

Wat betekent mode voor jou?
“Mode is eigenlijk datgene wat heel veel mensen tegelijk mooi vinden. Dan wordt iets een trend en is het ‘in de mode’. In de praktijk bepaalt iedereen zelf hoe met trends wordt omgegaan. Geeft er z’n eigen draai aan. Het is fascinerend hoe dat werkt. Ik kan vooral genieten van mensen die in een nieuw modebeeld hun eigen stijl behouden. Dat je dan zo iemand ziet en denkt: ja, dat plaatje klopt.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Draag datgene waar je je prettig in voelt, dat wat bij je past en je zelfvertrouwen geeft. Dan kom je als persoon het allerbeste tot je recht. Ik geloof ook echt dat als je je lekker voelt in je kleding, je optimaal presteert in je werk en in je sociale leven.”

Deel dit bericht...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter