Michelle

Michelle

“Ik vind het heel belangrijk dat je als vrouw jezelf kunt zijn. De juiste modestijl en kledingstukken kunnen daar echt aan bijdragen.”

Michelle is bijna 5 jaar geleden gestart als mooimaker bij MAGGY’S. Zij is toen ook begonnen aan een speciale opleiding, waarvan ze de diploma alweer 2 jaar heeft gehaald (yay!). Inmiddels houdt ze zich samen met Maggy bezig met de inkoop.

Wat maakt jou blij in je werk?
“Een groot deel van onze collectie kopen we al veel eerder in. Wanneer die dan binnenkomt en we alle kleding in de winkel hebben gepresenteerd, zie je pas het totaalplaatje. Als dat dan helemaal klopt met het beeld dat we tijdens de inkoop voor ogen hadden… Dan ben ik heel blij. En als ik dan zie dat onze klanten er ook blij mee zijn, is dat helemaal geweldig.”

Wat is jouw manier van adviseren?
“Samen met Maggy ben ik verantwoordelijk van de inkoop. Doordat ik weet wat er is ingekocht, ben ik goed op de hoogte van wat nog gaat komen. En ook welke trends en stijlen in het modebeeld blijven. Daar kan ik klanten veel over vertellen en mee verrassen. En hun goed advies geven over het vinden van de juiste mix tussen langlopende trends en meer trendy items.”

Wat betekent mode volgens jou?
“Mode is een prachtig instrument om vrouwen te laten stralen. Ik vind het heel belangrijk dat je als vrouw jezelf kunt zijn. De juiste modestijl en kledingstukken kunnen daar echt aan bijdragen.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Draag vooral waar jij je goed in voelt en waar je mooier van wordt. Merken en trends zijn hieraan ondergeschikt. Zij zijn alleen een middel om je doel te bereiken: je op en top vrouw voelen en dat zelfverzekerd uitstralen naar de wereld om je heen.”