Rita

Rita

“Iedere vrouw die bij ons binnenkomt, heeft een wens. En die wil ik vervullen.”

Rita is alweer 10 jaar een vast gezicht bij MAGGY’S. Mode werd er bij haar met de paplepel in gegoten. “Mijn moeder en oma gingen de deur niet uit zonder hoge hakken. Zelf ben ik ook heel erg van de details. Maar het allerbelangrijkste is dat je kleding draagt waarin je je lekker voelt.”

Wat maakt jou blij in je werk?
“Dat ik het mooie in mensen zie en dat eruit kan halen en nog meer kan benadrukken met de juiste kleding en de juiste modestijl.”

Wat is jouw manier van adviseren?
“Ik ben heel gastvrij, dienstbaar, geduldig en vraag goed door. Iedere vrouw die bij ons binnenkomt, heeft een verlangen. Een wens. En die wil ik vervullen. Dat kan ik pas goed doen als ik weet wat iemand echt wil.”

Wat betekent mode volgens jou?
“Het fascineert me. Mode is steeds weer anders en vernieuwend. Ook houd ik heel erg van de grandeur van mode. Maar het mooiste van mode is dat je er helemaal van kunt opbloeien. Door je positieve kanten te benadrukken laat je zien wie je bent. Het is prachtig om te zien wat dat doet bij iemand.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Wanneer je draagt waarin je je ‘echt’ lekker voelt, staat dat ook heel mooi. Je kunt 6 jurkjes aan doen, die allemaal goed zitten. Maar bij 1 voel je de ‘wow’. Pas dan klopt het en ga je shinen, zoals wij dat noemen.”