Ben jij toe aan een nieuwe garderobe? Zoek je een mooie outfit voor een feestje? Of wil je jezelf simpelweg trakteren op iets moois? Dan zit je bij MAGGY’S goed. Dankzij ons ruime assortiment aan merken weet je bij ons altijd te slagen voor een tas vol geluk. Oftewel, voor items waarin jij kunt stralen als nooit tevoren. En dat wordt door onze sale nóg aantrekkelijker.

Kortingen tot wel 50%

Omdat we weten dat jij graag geld overhoudt voor de zomervakantie en voor alle leuke terrasjes die je ongetwijfeld deze zomer wilt pakken, maken we winkelen bij MAGGY’S net iets voordeliger. Dankzij onze SALE profiteer jij namelijk van leuke kortingen, die oplopen tot wel 50%.
 
Daardoor kun je jouw kledingkast nu voor een extra fijn prijsje vullen met items uit ons mooie merkenaanbod. Een unieke kans om je garderobe een upgrade te geven of aan te vullen met dat ene item waar je al heel lang naar zocht.   

Kom naar de winkel!

Kom naar onze winkel in Bunschoten-Spakenburg om te profiteren van de sale. Elke week worden er wel nieuwe items toegevoegd, dus houd het rek met sale-items in de gaten. Ook voor jou hangt daar ongetwijfeld wel een pareltje tussen. 
 
Graag tot in de winkel! De thee en koffie én ons team van Mooimakers staan voor je klaar. Ook voor persoonlijk en professioneel kledingadvies.