Vacature – Verkoopmedewerker
Gastvrije mooimaker (m/v)

Even voorstellen:

MAGGY’S is niet de zoveelste dameskledingwinkel. Wij zijn lekker “eigen”wijs en gooien graag onze modieuze kont tegen de krib. We doen het op onze eigen manier, zowel in onze winkel in hartje Spakenburg als in onze webshop. Dat doen we met een mooie mix van merken voor elke vrouw, maar ook met sprankelende communicatie, 100% eerlijk advies, kleding die nét even anders is en een gezonde dosis lef.

Onze sprankelende missie? We Make You Shine. We maken onze klanten aan het stralen, en streven naar een perfecte winkelbeleving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Maar: we zorgen er ook graag voor dat elk teamlid kan stralen. Met zijn of haar eigen talenten, passies en persoonlijkheid.

We zijn een team ondernemende en enthousiaste collega’s. We werken als team: met elkaar en voor elkaar. Altijd samen. We steken onze handen uit de mouwen, ook als dat niet in “de taakomschrijving” staat.

En jij? Wie ben jij?

We denken niet graag in hokjes, maar soms is een lijstje best handig. Als jij bij de punten hieronder driftig ‘ja’ knikt, dan ben jij precies die persoon die wij zoeken.

  • Je bent een geboren retail-talent dat de klant op #1 zet.
  • Je bent een energiek mensen-mens die gemakkelijk contact maakt.
  • Optimisme stroomt door je aderen. Voor jou is het glas niet half vol of halfleeg. Nee, jij gaat op zoek naar de kraan.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid, maar durft ook verantwoordelijkheid uit handen te geven.
  • Je bent bekend of niet bang voor instagram, facebook en werkt graag mee aan inspirerende content.
  • Natuurlijk zie je er zelf als fashionfan uit om door een ringetje te halen
  • Zoals je snapt is de zaterdag een drukke dag, dus dan werk je graag

Krijg jij er energie van om samen met je collega’s voor de perfecte winkelbeleving te zorgen? Ben jij die teamtijger, dat mensen-mens, de fashionista en de verkoopfreak? Reageer dan nu. We staan te popelen jou te ontmoeten als misschien-wel-onze-nieuwe-mooimaker Kom erbij!

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij MAGGY’S en passen bij ons DNA en als dat zo is, kan jij bij ons groeien.

Solliciteer direct per mail Of bel 06-53627613

 

Wat klanten zeggen over MAGGY’S

“Inmiddels mijn lievelingswinkel! 2x per jaar naar maggys en mijn garderobe is wat het moet zijn. Mooie duurzame items, personeel neemt echt de tijd voor je, staat klaar met een bakje koffie en denkt mee in hoe je verschillende looks kunt creëren met dezelfde items, of zelfs met wat je al thuis in de kast hebt.” 

 

Wat klanten zeggen over MAGGY’S

“Ik word al 3 jaar fantastisch geholpen door Maggy’s. Ze weten de juiste combinaties voor mij te vinden met de juiste maat. Jullie zijn geweldig!” 

 

Wat klanten zeggen over MAGGY’S

“Goede service, een verkoopster die met je meedenkt en goede kennis heeft van de collectie, maar ook weet welke pasvorm staat bij jouw figuur. Kwaliteit van de kleding is ook goed, maar de verkoopster gaf de doorslag. Met een hoop mooie nieuwe kleding en een goed gevoel de zaak weer verlaten en ik kom zeker terug. Top !”