Schrijf een review
Avatar
Mariët

Deze dames weten hoe het hoort. Zeer ervaren, eerlijk en heel kundig.
Zelfs als je geen idee hebt, weten zei het wel.
Out of the box denken en verrassend.

Avatar
Jennifer

Al jaren shop ik bij MAGGY’S en winkel ik nergens anders meer. Zo’n ervaring als hier heb ik nog nergens anders meegemaakt. Zo krijg ik altijd persoonlijk stijladvies, daardoor heb ik de leukste en mooiste setjes in mijn kast hangen. En ontvang ik regelmatig complimenten voor mijn outfit. Dus zoek je een winkel met mooie merken en goed advies? Zoek niet verder...

Avatar
Annemiek

Ik kom graag bij Maggys. De mooimakers geven Goes advies en kijken ook echt goed of de maat goed is. Daarnaast Kun je ook heerlijk koffie drinken aan de bar.
Vandaag weer goed geslaagd.

Avatar
Ankie

Goeie hulp en advies gehad van Astrid bij de aanschaf van diverse voorjaarsitems. Het was een plezierige ochtend. Astrid was zeer vriendelijk en behulpzaam en dacht goed mee. Hartelijk dank!

Default Avatar75
Peggy Weishut-Knook

Beste service!!! Daar kan menig winkelier van leren. Goede adviezen en super aardige meiden. Mooie merken, heerlijk om te shoppen!

Default Avatar75
Marije van der Heijden

Geweldige winkel met mijn smaak van kleren. Vriendelijke medewerkers en ik kan er altijd slagen.

Default Avatar75
Corrie Schalkers

Heerlijke winkel en super vriendelijk en goed personeel. Ik kom er altijd weer met mooie kleding en een goed gevoel vandaan.

Default Avatar75
Wout van den Berg

Geweldige top service. Mooie collectie voor mijn vrouw. Super zaak!

Avatar
Marijke van Koot

Hai allemaal ik wil heel graag met jullie delen!! Dat Maggy,s wel op de 1 rste plaats van mij lijstje staat van beste kledingwinkel.
wauw wat een service en mooie collectie. Ze geven je een thuis gevoel en helpen je zo goed dat je er gewoon Happy van word!!
Bedankt dames voor jullie inzet...

Avatar
Aimée Zwarts

Wauw! Wat ben ik goed geholpen. Eerlijk, professioneel advies. Ze wil je oprecht laten stralen en dat is supergoed gelukt, dankjewel!!

Avatar
Barbara

Geïnspireerd door de Insta van Maggy's toch maar een keer in de auto gestapt. Heel eerlijk (ook voor de mega sale). Terwijl het duidelijk zichtbaar was dat we voor de sale kwamen kregen we direct koffie aangeboden. Ok dat is wel een super warm welkom! Vervolgens werden we super goed geholpen door Julia die duidelijk het met heel veel liefde deed. Even een riempje om een jurk, leuk rok aandragen. Plus zeggen: Je moet jezelf een 9 of een 10 geven! Zelf al mijn hele leven in de mode vanuit alle hoeken, maar heb mijzelf nog nooit zo "klant is koning" gevoelt! Dank je wel!

Avatar
Ans Jonas

Zo goed geholpen, 2 mooie outfits gescoord.
Ik kom snel weer shoppen

Default Avatar75
Marion Leenards

Ik word altijd zo blij bij MAGGY’S! Wat een goede service en top meiden. Stralend ga ik er altijd weer weg. Dank je toppers!

Avatar
Josje de Wilde

Kreeg gistermiddag een bijzonder lief kaartje van Annelies heel veel dank!!
Altijd een cadeautje om bij jullie in de winkel te zijn❤️

Avatar
Tiny de Vries

Wederom heerlijk geshopt bij Maggy.
Het bijzondere is altijd dat ik mijzelf met de aankopen voel stralen. Ik ga zo zeggen ook alleen maar voor een tien!
De collectie is heel divers en juist door die merken te combineren krijg je een mooie garderobe.
Dit kan ook alleen maar de de goede en eerlijke adviezen van de Mooimakers.
Elke keer ben ik weer verrast!

Avatar
Ingrid

In Januari voor het eerst bij Maggy’s in de winkel geweest. Wat ben ik geweldig geholpen door Astrid.
De adviezen, behulpzaamheid, motivatie en vooral inlevingsvermogen waarmee ik geholpen ben, heb ik als heel bijzonder en zéér prettig ervaren. Dit heb ik in geen enkele winkel eerder ervaren. Mijn man zat gezellig aan de koffietafel te keuvelen met nog een tevreden klant en ondertussen ging ik verder met passen. 2 dagen bijkomen van al dat gepas was het meer dan waard. Wat was ik blij met mijn nieuwe kleding. Als ik weer wat nodig heb, weet ik waar ik heen ga. Wat heeft Astrid mij goed geholpen. En dat waardeer ik enorm. Zelfs de muziek heeft Astrid voor mij en mijn man zachter gezet.

Schrijf een review