Schrijf een review
Avatar
Mariët

Deze dames weten hoe het hoort. Zeer ervaren, eerlijk en heel kundig.
Zelfs als je geen idee hebt, weten zei het wel.
Out of the box denken en verrassend.

Avatar
Jennifer

Al jaren shop ik bij MAGGY’S en winkel ik nergens anders meer. Zo’n ervaring als hier heb ik nog nergens anders meegemaakt. Zo krijg ik altijd persoonlijk stijladvies, daardoor heb ik de leukste en mooiste setjes in mijn kast hangen. En ontvang ik regelmatig complimenten voor mijn outfit. Dus zoek je een winkel met mooie merken en goed advies? Zoek niet verder...

Avatar
Annemiek

Ik kom graag bij Maggys. De mooimakers geven Goes advies en kijken ook echt goed of de maat goed is. Daarnaast Kun je ook heerlijk koffie drinken aan de bar.
Vandaag weer goed geslaagd.

Default Avatar75
Peggy Weishut-Knook

Beste service!!! Daar kan menig winkelier van leren. Goede adviezen en super aardige meiden. Mooie merken, heerlijk om te shoppen!

Default Avatar75
Marije van der Heijden

Geweldige winkel met mijn smaak van kleren. Vriendelijke medewerkers en ik kan er altijd slagen.

Default Avatar75
Corrie Schalkers

Heerlijke winkel en super vriendelijk en goed personeel. Ik kom er altijd weer met mooie kleding en een goed gevoel vandaan.

Default Avatar75
Wout van den Berg

Geweldige top service. Mooie collectie voor mijn vrouw. Super zaak!

Avatar
Marijke van Koot

Hai allemaal ik wil heel graag met jullie delen!! Dat Maggy,s wel op de 1 rste plaats van mij lijstje staat van beste kledingwinkel.
wauw wat een service en mooie collectie. Ze geven je een thuis gevoel en helpen je zo goed dat je er gewoon Happy van word!!
Bedankt dames voor jullie inzet...

Default Avatar75
Marion Leenards

Ik word altijd zo blij bij MAGGY’S! Wat een goede service en top meiden. Stralend ga ik er altijd weer weg. Dank je toppers!

Schrijf een review