Alledaagse kleding, maar ook bijzondere items. Vrouwelijk of juist stoer. MAGGY’S verkoopt een bijzondere mix van mooie merken. Dat met maar één doel: ervoor zorgen dat er ook voor jou iets tussen hangt waarvan jij gaat stralen.

Onze kledingmerken voor vrouwen

In onze winkel vind je vele mooie merken met kleding van kwaliteit. 

Veel verschillende kledingmerken

De kleding in onze winkel is een spannende mix van alledaagse en opvallende kleding. Je vindt bij ons collecties die goed te combineren zijn, maar ook op zichzelf staande kledingstukken. Onze inkopers zijn continu op zoek naar verrassende kledingmerken. Merken uit verschillende landen, maar ook veelal merken van Nederlandse bodem. Een assortiment waar wij trots op zijn! Want één ding is zeker: wat je stijl ook is, iedereen vindt bij ons kleding waarin je straalt als nooit tevoren.

Kleding met een verhaal

De collectie in onze winkel is samengesteld met zorg én veel liefde. Wij werken niet met standaard collecties en kopen niet in met één druk op de knop. Nee, wij gaan persoonlijk langs bij onze leveranciers met als missie om de mooiste pareltjes te vinden. Als we een item inkopen, is er direct die klik. Noem het verliefdheid of een vreugdesprongetje. Alles om ook voor jou iets te hebben waar je van gaat stralen.

Onze merken

Creenstone

Ibana

Beaumont

AR Studio

Cambio

Samsoe& Samsoe

Msch Copenhagen

American vintage

Suncoo

J.C. Sophie

Max Mara Weekend

Baum und Pferdgarten 

Munthe

10 days

Absolut Cashmere

Femmes du sud

Antik Batik

Hofmann Copenhagen

D’etoiles Casiope

Est’seven

FFC Fashion

Rinascimento

Sisterspoint

Lollys Laundry

By Malene Birger

Essentiel

Notes du nord

Yaya

Someday

Studio anneloes

Kyra en Ko

Bellamy

Mos mosh

Penn & Inc. NY

Summum

Nukus

Nomansland

Janice

Xandres

Joseph ribkoff

Luisa cerano

Copenhagen Muse

Caroline biss

Berenice

Florez

Silvian Heach

Zhrill

Alchemist

 

Alleen maar 9’s en 10’en

Bij MAGGY’S geloven we dat je kleding koopt als het je gelukkig maakt. Wij willen dat je met kleding de deur uit gaat die jou een welgemeend compliment oplevert. Kleding mag niet gewoon “goed” zijn, maar moet geweldig zijn! Dat je er écht goed in voelt. Wij geloven dan ook in 9’s en 10’en. Voor ons is niets belangrijker dan dat jij jouw aankoop een 9 of zelfs een 10 waard vindt. Dat je het item koopt omdat je ervan gaat stralen. En omdat je weet dat dit item iets met je doet.

Ontdek ons aanbod van kledingmerken

Bij de missie om precies die 9’s en 10’en te vinden, helpen onze Mooimakers jou graag. Tijdens een gewoon winkelbezoek of tijdens een Personal Shopping-sessie. Onze Mooimakers weten als geen ander waarvan jij gaat stralen en welke kledingmerken bij jou passen.

Bezoek onze winkel!

Mogen wij je binnenkort verwelkomen? Bezoek onze winkel in Bunschoten met ruim 500 maan mooie merken. De koffie of thee staat voor je klaar. Net als onze Mooimakers! Wij zorgen ervoor dat jij met een glimlach de deur uitgaat én met kleding die jou blij maakt. Complimenten gegarandeerd!