Waarom rij ik heel vaak 100 km over de A1 van Amstelveen naar Spakenburg? Ik zal het je vertellen. Ongeveer vijf jaar geleden nodigde collega Jennifer mij uit kennis te maken met het idyllische dorp Spakenburg. Opeens stond ik in een prachtige modezaak met zeer vriendelijke style-coaches. Zij wilden me niets aansmeren, maar zij hielpen me met prachtige combinaties zodat ik vol zelfvertrouwen de deur uit liep. Van collega’s, vrienden en familie kreeg ik leuke complimenten. ‘Jee, wat zie je er leuk uit’, ‘wauw, dat blauw staat je goed’ en ‘wat een mooie blouse heb je aan’ . Zelfs mijn mondhygiëniste die ik maar twee keer per jaar ontmoet zegt elke keer: ‘Wat heb je een leuke….. aan! Zeker weer uit Spakenburg?’ Altijd antwoordde ik met een brede glimlach: ‘Uit Spakenburg’. Waarom krijg ik ineens deze reacties? Voorheen besteedde ik toch ook aandacht aan mijn outfits?
Toen ik laatst een nieuwe lichtblauwe spijkerbroek wilde, reed ik weer met veel plezier de A1 over naar Maggy’s. Roy adviseerde me een broek van het merk MAC. Een stretch broek. Gelukkig geen heupmodel. En met prachtige smalle pijpen. Erop een satijnen, lichtblauwe blouse met uil, afgemaakt met een mooi donkerblauw colbert. Wauw! En inderdaad de complimenten kreeg ik weer. Van mijn collega’s, vrienden, familie en inderdaad van de mondhygiëniste. Tegenwoordig rijdt een aantal van hen ook 100 km over de A1 om Maggy’s Mode te bezoeken!
En ik weet nu hoe het komt! Het heeft met vertrouwen te maken. Vertrouwen in de smaak en vakkennis van Maggy, haar style-coaches en hun inkoop. Vertrouwen dat ik me er goed in voel en zelfvertrouwen uitstraal. Ik heb het volste vertrouwen in Maggy’s Mode.
Romy Feer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *