De laatste tijd was ik inspiratieloos. Niet wat betreft mijn werk of privé leven, maar wat betreft mijn kleding. Ik wilde een switch maken van casual naar een meer zakelijke look, zonder de speelsheid te verliezen. Maar laat ik nou net iemand zijn die niet zo van shoppen houd (jaja, die vrouwen bestaan!). En die ook nog eens niet creatief genoeg is om leuke combinaties te maken. Wat doe je dan?
Ik besloot een afspraak te maken bij MAGGY’S.
Deze modezaak heeft namelijk iets unieks. Ze werken met 6 Specials die allemaal in het teken staan om jou te helpen je eigen stijl te vinden. Of dit nu voor een speciale gelegenheid is of als je je look compleet wilt veranderen (zoals ik). Een stijladvies op maat dus! Dit advies is tijdens openingstijden ook nog eens gratis. Over service gesproken!
Ik koos voor de Find Your Style Special.
Voorafgaand werd ik door mijn mooimaker Anja gebeld met een aantal gerichte vragen.
Aan de hand van deze vragen kreeg Anja al een beeld van wie ik ben en wat mijn wensen zijn. Toen ik op de afspraak kwam, was ik meteen aangenaam verrast. Op het kledingrek hing een selectie van mooie items die precies uitstraalden wat ik zocht.
Anja had goed door dat ik een zakelijke look met een twist wilde.
Dus mijn eerste setje om te passen bestond uit een prachtige leren broek met een stylish zwart truitje erop. Als variatie kon er een witte bloes onder, waardoor het geheel een meer zakelijke uitstraling kreeg. Met een colbertje erover had ik meteen een perfecte (buiten)outfit. Een combinatie die ook makkelijk los van elkaar te dragen is. Maar het combineren ging verder! Over de bloes stond een heerlijk lang warm vest ook prachtig. Met een donkergrijze skinny jeans werd de uitstraling meer casual, maar dan wel gekleed.
Hoe een paar items bij elkaar al een compleet nieuwe garderobe maken!
Dit is dus iets wat ik zelf niet kan verzinnen. Echt niet. Als ik een kledingwinkel binnen loop, zie ik vaak door de bomen het bos niet meer. Zo fijn dus als er een expert is die me hierin weg wijst maakt. Na een korte pauze was het tijd voor de volgende setjes. Een warme jurk die ik de hele herfst en winter door kan dragen. Gecombineerd met een mooie riem voor extra silhouet of met het eerder genoemde lange vest voor koude winterdagen. Elke keer als ik de paskamer uitkwam werd ik blij van wat ik in de spiegel zag.
De missie van MAGGY’S om vrouwen te laten stralen was bij mij zeker geslaagd!
Tot slot kreeg ik nog advies over aanvullende items die bij de setjes passen. Ik werd op slag verliefd op een super cute topje met goudkleurige bandjes. Deze waren mooi zichtbaar onder een oversized blauwe trui. Ook hier kwam de riem weer van pas. Samen met de leren broek had ik een op en top vrouwelijke, maar toch zakelijke look te pakken. Die ook nog eens prima op een vrije dag te dragen is. Zoals koffie met je beste vriendin in de stad. Of naar een verjaardag. Of gewoon in huis!
Ik kan er deze herfst en winter weer tegenaan!
En als het tijd is voor nieuwe items, dan hoef ik niet meteen mijn hele garderobe te vervangen. MAGGY’S Mix & Match Special helpt je nieuwe combi’s te maken met bestaande items. Super handig!
 
Liefs,
 
Dit blog is in samenwerking met MAGGY’S geschreven. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Ik schrijf alleen over onderwerpen waar ik achter sta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *