Maggy Hopman

Maggy Hopman

“Mode is zelfvertrouwen als je datgene draagt wat bij je past.”

‘Droom je dromen niet, maar leef ze’. Dit motto leeft Maggy Hopman als eigenaresse van MAGGY’S elke dag na. 20 jaar geleden begon ze aan haar droom: een modezaak neerzetten, die vrouwen raakt. Met mode die je als vrouw niet alleen van buiten stralender maakt, maar ook van binnen. Door het geven van zelfvertrouwen & een flinke scheut happiness. “Als ik kan bijdragen aan het geluk van mijn klanten, ben ik oprecht blij.”

Wat maakt jou blij in je werk?
“Mensen laten stralen. Het is geweldig om te zien als een vrouw zich goed voelt over en met zichzelf, door de kleding die ze aan heeft. Dat ik daarbij kan en mag helpen, maakt mij oprecht blij. Het allerleukste is als een klant mij ‘carte blanche’ geeft. Dan kan ik mijn creativiteit en kennis helemaal kwijt. En kan ik goed overbrengen wat je met mode kunt doen en wat mode voor je kan betekenen.”

Wat is jouw manier van adviseren?
“Ik ben heel beeldend ingesteld. Zodra ik iemand zie, weet ik meteen wat ik op kleding- en modegebied kan bereiken. Ik zie het totaalplaatje. Werk daar gericht naar toe. Maar wel heel easy en ongedwongen. Doordat ik onze collectie inkoop, ben ik natuurlijk verplicht om met trends bezig te zijn, die te spotten en ook in huis te hebben. En voel ik tot in mijn aderen wat mode is. Maar ik vertaal dat altijd door naar de vrouw die ik op dat moment adviseer. Ga op zoek naar háár stijl en shine factor. En ben bezig met haar geluk.”

Wat betekent mode voor jou?
“Soms vind ik mode en het modewereldje ‘stom’. Omdat het zo oppervlakkig kan zijn. Terwijl het juist mijn missie is om te laten zien dat mode vooral betekent dat je er als mens, als vrouw nóg beter uit kunt zien. Mode betekent ook zoveel meer dan kleding. Als je draagt wat bij je past, straal je zoveel zelfvertrouwen uit. Het draagt bij aan je schoonheid, aan je kracht en aan je hele zijn.”

Welke mooimaak-tip zou jij graag geven?
“Draag kleding die bij jou past. Waar jij je happy in voelt. En waar je zekerder van wordt. En durf te shinen! Want geloof me; dat kan echt elke vrouw. Ook jij.”