Ken je dat gevoel? Van toen je klein was… “Nog een paar nachtjes slapen en dan ben ik jarig!” Dat gevoel is echt te gek. Dat heerlijke gevoel dat de wereld aan je voeten ligt. Dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Dat je al je dromen kunt verwezenlijken. En weet je, dat gevoel heb ik nog steeds. Nog steeds kan ik kinderlijk blij zijn en me kinderlijk verheugen. En nog steeds denk ik dat ik al mijn dromen kan verwezenlijken.

MAGGY’S bestaat 17 jaar

Het voelt als bijna volwassen en toch jong genoeg om te dromen. MAGGY’S bestaat 17 jaar! Als de dag van gisteren weet ik hoe ik de winkel opende en welke ‘mode’ ik verkocht. En nu is er zomaar hupsakee 17 jaar voorbij. En wat voor jaren. Het waren en zijn fantastische jaren. Na 17 jaar stap ik nog steeds als een blij kind MAGGY’S binnen. Nog steeds koop ik met zoveel plezier collecties in. En nog steeds word ik gelukkig van alle lieve, trouwe klanten.

Van veel klanten ben ik zelfs gaan houden

In die 17 jaar ben ik veel klanten persoonlijk gaan kennen, van veel klanten ben ik zelfs gaan houden. MAGGY’S is niet zomaar mijn werk, het is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Wat ben ik dankbaar voor dat heerlijke leven. Doordat je al 17 jaar lang mijn verjaardag meeviert, je blijft komen, kunnen wij bestaan. Door jou blijf ik mezelf uitdagen om het mooiste, hipste van de wereld in te kopen. Dank-je-wel daarvoor!

Koffie, taartjes en bubbels staan klaar

Vrijdag vieren we ons feestje en jij bent van harte uitgenodigd. Koffie, taartjes en bubbels staan klaar. En van 13.00 tot 17.00 uur showen twee mannequins de voorjaarscollectie.
Ik verheug me op MAGGY’s verjaardag. Tot vrijdag en anders tot snel!
Liefs, Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *