De winterklassiekers maken weer hun entree in de winkel. En ook nu duikt weer de meest bekende op: de ruit! Met recht een klassieker, waar we al een aantal winters niet omheen kunnen. Tijdloos, maar nooit ouderwets. Het is net die extra ‘touch’ aan je outfit die je zowel casual als chique perfect kan combineren.

Fashion Statement: Check Mate

We kwamen dit najaar al hier en daar wat ruiten tegen, zoals in ons fashion statement Book Smart. Maar de ruit is zó’n stylish fenomeen, en zo’n classic… Die verdient natuurlijk ook zijn eigen fashion statement!

Ontdek ons fashion statement Check Mate♦️ 🔷 🔶

Check Mate leent zich perfect om te combineren tot stijlvolle outfits. Van toffe opvallende combi’s waar een fashionista heel gelukkig van wordt, tot iets meer ingetogen outfits voor de vrouw die wél superstylish wil zijn, maar niet té veel op de voorgrond wil treden. Alles kan!

We zetten wat tips voor je op een rijtje:

6 tips om geruite kledingstukken stijlvol te combineren:

  1. Grote ruitenzijn natuurlijk opvallender dan kleine. Laat daarom bij de styling die grote ruit lekker de show stelen en pas de rest van je look daar op aan.

  2. Items met een kleine ruitlaten zich voor elke gelegenheid gemakkelijk combineren. Ze gaan supergoed samen met outfits in hetzelfde kleurenpalet en looks in neutrale kleuren.
  3. Ga je voor een volledige outfit in ruiten? Kies dan eens voor contrasterende accessoires.  

  4. Combineer verschillende ruitdessins met elkaar. Kies voor hetzelfde kleurengevoel om je outfit harmonieus te houden. Of ga juist voor colour-blocking als je een statement wilt maken.

  5. Een geruite jas? Wat mij betreft een absolute YES!

  6. Ruiten zijn ook tof te combineren met andere dessins: mix je geruite kledingstukken bijvoorbeeld eens met grafische patronen zoals strepen of tweed. 🤩

Maar hee. Je kent mijn motto, hè?

Draag wat bij je past en waar jij je goed in voelt! Dat is echt het állerbelangrijkste!

Hou je van ruiten, maar vind je het zelf lastig om toffe combinaties te maken?

Laat ons je daar dan bij helpen! Onze Mooimakers halen precies die kleding voor je uit de rekken die jou laten stralen. Loop langs in de winkel of boek een personal styling sessie. Dan hebben we alle tijd voor je.

Geen tijd om naar de winkel te komen?

Ontdek dan snel alle Check Mate items in onze webshop!  

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *