Ons nieuwste fashion statement is ‘Black Tie’. Maar als je nu denkt dat je in dit blog inspiratie krijgt voor avondjurken of chique cocktailjurken, moet ik je teleurstellen. Bij Maggy’s zijn we niet zo’n fan van regels. En we zijn dus ook geen fan van dresscodes. Ontdek waarom dat zo is én waarom we dan toch Black Tie als fashion statement in de spotlight zetten!

Wat is Black Tie?

Black tie is een dresscode voor chique feestjes, waarbij de vrouwen echte avondkleding dragen. Daar hoort over het algemeen een lange jurk bij. Ga je naar een evenement met een diner dan is die lange jurk verplicht. Is er geen diner, dan is een cocktailjurk ook toegestaan.

Word je als je dit leest al een beetje moe van de woorden ‘verplicht en ‘toegestaan’? Wij ook. Regeltjes en opgelegde dresscodes, daar zijn we geen fan van. Té vaak komen vrouwen wanhopig naar ons toe met een opgelegde dresscode.

Weg met die dresscodes!

Ooit waren dresscodes bedoeld om je te helpen om er goed uit te zien. Maar hee, daar doen we allemaal dagelijks ons best voor, toch? En zeker als we een feestje hebben. Leg je een dresscode op, dan verplicht je de dames om iets eenmaligs te kopen, in plaats van kleding die écht bij je past en waar je daarna ook nog plezier van hebt. Het is niet duurzaam en dan heb ik het nog niet over alle stress die het oplevert.

Ik pleit dus voor dresscode-vrij feestjes! Vertrouw er maar op dat iedereen haar best doet om er goed uit te zien! En hun aanwezigheid is jouw cadeau, toch?

Geen dresscode, wel fashion statement: Black Tie

Zo, punt gemaakt.

En nu ben je vast benieuwd waarom ons nieuwste fashion statement dan in vredesnaam Black Tie heet 😉.

Dat is om je te laten zien dat je er ook prachtig en stijlvol uit kunt zien in chique, zwarte items zónder je aan de precieze dresscode te houden.

In ons fashion statement Black Tie vind je outfits voor alle gelegenheden. Voor de komende feestmaand, voor een gezellig etentje met vrienden, of gewoon om weer eens een mooi zwart item te kopen om op je werk of thuis te dragen.

Check de foto’s in onze webshop of kom langs in de winkel en geniet van de prachtige, vrouwelijke outfits die je nu in onze collectie vindt. Kies je eigen look en laat je niets voorschrijven.

Want wij zijn er stellig van overtuigd dat je iets moet kopen wat bij je past en waar jij in gaat stralen.

Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg!

Liefs Maggy

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *