Panters, tijgers, luipaarden, slangen en af en toe een zebra. En vergeet ook zeker vogels, vlinders en krekels niet. ‘Dieren’ als dessin zijn ‘in’. En dat zijn ze eigenlijk al heel lang. Je ziet de dierenprint in (bijna alle) winkels wel en je ziet ‘m in het straatbeeld. Eén print overheerst echter: de luipaardprint. Of ‘leopard-print’, zoals ‘ie dan in modeland wordt genoemd.

Conclusie: de leopardprint is leuk en dat vinden heel veel vrouwen.

Eerlijk? Ik ben nooit echt een liefhebber van deze print geweest. Okay, hooguit verwerkt in een shawl of een mooie riem. Maar als allover-print. Nee. Niet voor mij. Ik ben van de mooie uni-sets. En toch… toch ben ik om sinds dit seizoen; ik heb zelfs leopardsneakers gekocht! Terwijl ik deze blog schrijf, vraag ik mezelf af waarom ik dan nu ineens om ben? Het antwoord is duidelijk: eigenlijk zie ik dit dessin als een ‘uni’.

Een uni die je heel makkelijk kunt combineren. En die outfits net wat pittiger maakt.

Ook de nieuwe collecties van voorjaar en zomer 2019 tonen opnieuw het animaldessin, en ook wederom vooral de leopard. Hebben we daar dan allemaal nog wel zin in? Zijn we niet ondertussen verzadigd?

Nee dus. Zoals ik al eerder opmerkte, denk ik dat deze print gewoon een soort nieuwe ‘uni’ is geworden. En daarmee een ‘kleur’ die altijd van pas komt in je garderobe. Alleen… de manier waarop we de print stylen wordt anders. Origineler. Gedurfder. Of eigenlijk creatiever. En dan vooral als het op mixen & matchen aankomt. Je ziet dit nu al terug in onze winkel, in de nieuwe collecties van onze toonaangevende merken: Baum und Pferdgarten, Set en Samsoe & Samsoe.

Zij hebben de luipaardprint compleet omarmd en hebben ‘m op zo’n leuke manier verwerkt in hun outfits… dan wil je ‘m gewoon hebben!

Het allerleukste van de luipaardprint – en eigenlijk ook andere animaldessins – is dat je er ook volop mee kunt ‘spelen’ als het om je bestaande garderobe gaat. Als je bijvoorbeeld al een luipaardprint (of andere dierenprint) hebt, kun je ‘m op een nieuwe manier combineren. Bijvoorbeeld eens met vuurrood in plaats van zwart; lekker fris! Zo maak je die print meteen ‘van nu’ en ben je ook nog eens duurzaam bezig. Of stap eens uit je comfortzone en koop een paar schoenen of laarsjes met een leopardprint, of een ander ‘animal dessin’ en mix het met die zwarte basis pantalon of jurk die je al hebt. Complimenten gegarandeerd! Kun je nog meer ideeën gebruiken voor het stylen, mixen & matchen? Neem je animalprint dan mee, dan gaan onze mooimakers er samen met jou op los!

Liefs, Maggy

PS: De afgelopen weken heb ik me beziggehouden met de inkoop van de eerste collecties voor het najaar van 2019. En wat denk je? Luipaard-, tijger- en andere dierenprints te over! Stuk voor stuk op een hele originele manier verwerkt en gecombineerd. Met kant. Met kleur – en vaak ook meerdere kleuren. Gemixt met ruiten en uitgevoerd in verschillende soorten stof, zodat steeds een andere look ontstaat. Kortom: het is en blijft allemaal animal! I LOVE it!

MAGGY’S WhatsApp service: 06 25 51 86 12
Je ontvangt binnen 1 uur antwoord op jouw vraag (maandag t/m zaterdag tussen 09:00 – 17:00 uur).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *