Zoals jullie weten hebben we vorig jaar de ING Retail Jaarprijs gewonnen. Een mega mijlpaal voor mij en mijn team. Een van de prijzen was een VIP-treatment in de ING lounge tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Wát een mannenprijs, dacht ik toen we die prijs in november in ontvangst namen. Op 26 maart was het zover: de wedstrijd Nederland-Roemenië. Wat was het leuk! We kregen 25 kaarten en dus konden de partners dit keer ook mee. Dat maakte het echt speciaal. Zij moeten immers veel ‘slikken’ van hun vrouwen als die weer eens moeten overwerken. Nu konden we ook eens wat terug doen! De ontvangst was geweldig: we genoten van een smaakvolle borrel en een luxe dinerbuffet. Ook konden we een aantal spelers ontmoeten; mijn oudste zoon Tom glundert nog steeds na van trots. Ik heb er genetwerkt met andere zakelijke relaties van ING, waaronder ook met de mensen van Deen Supermarkten die zijn uitgeroepen tot beste winkelketen. En ‘we’ wonnen ook nog eens met 4-0. Geweldig dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.