Stijlvol met warm weer
Inhoud

Ik weet niet hoe jij het ervaart. Als het warm weer is, vind ik het altijd super lastig hoe me te kleden. En dan bedoel ik wel mezelf stijlvol kleden. In het buitenland heb ik daar niet zo’n last van, dan ben ik gewoon wat makkelijker. Als het in Nederland warm is en ik gewoon werk, boodschappen doe, ga shoppen, dan wil ik er toch leuk uitzien. En natuurlijk wel lekker luchtig en zomers.

Wat hou ik toch van de zomer.

Van de zon, de vogeltjes die fluiten, de warmte, alles lekker groen en de bloemetjes. Heerlijk de energie die er dan ontstaat. Maar qua kleding ben ik meer een wintertype. Laagjes, donkere kleuren die afkleden, sjaals en lekker bedekt. Zo fijn als dikke deniers ‘in’ zijn. Mijn mindere kanten zoals vetrollen, putjes in de benen en melkflessen benen mooi gecamoufleerd. Dan is een jurk of rok ‘no problem’.

Op een stralende zaterdag…

In het dorp ging ik wat boodschappen doen. Prachtig weer op komst dus even kijken of ik iets stijlvols bij MAGGY’S kan scoren. ’s Ochtends besloot ik om mijn Vanilia jurkje aan te doen. Een soort omslagjurkje boven mijn knie. Nog nooit in Nederland aan gehad, daarvoor vind ik ‘m eigenlijk te kort.

Michelle begroet me.

We kletsen wat en ze complimenteert me met mijn jurkje. Goh, het is voor mij slechts een vakantiejurkje. Dan komt Lisanne eraan. ‘Zo, wat zie jij er slank uit! Mooi hoor!’ Nou, ik zeg: kan je het nog eens zeggen? hahaha. Wat heerlijk om te horen! Ik twijfelde nog zo, kan ik dit wel aan met ‘mijn curves’?

Wat fijn om zo de winkel in te komen.

Als ik lekker in de winkel snuffel en Roy vraag om wat jurkjes voor me te zoeken, ga ik passen. Mijn missie: stijlvolle kleding voor bij prachtig weer. Om gewoon in Nederland te dragen. Van alles heb ik gepast. En uiteindelijk ging ik met 3 super leuke jurkjes de winkel uit. En ook nog een super mooi en luchtig short met sjieke top erop. Een prachtig gehaakt vestje heb ik zelf nog, die past er mooi bij.
jurk vanilia
Mijn missie is geslaagd. Laat de zomer maar komen! Enne, mijn ‘zorgen’ over mijn body met curves leg ik naast mezelf neer.
Liefs,
Jennifer – fan en klant bij MAGGY’S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *