Shopping do’s Berlijn
Inhoud

Prenzlauer Berg: een mix van koffietentjes, barretjes, restaurants, galleries en bijzondere winkeltjes. Unieke bohemian sfeer die het rauwe en eclectische karakter van Berlijn onderstreept. Tip: ontdek deze wijk op de fiets!
Schermafbeelding 2015-09-09 om 20.11.40
De Kurfürstendamm is een van de bekendste winkelstraten van Berlijn. Denk: Kalverstraat en P.C. Hooftstraat. Goed voor een totaalbeeld, maar als je op zoek bent naar meer verrassing, steek dan de zijstraten in. Hier tref je veel exclusieve shops van allerlei designers. Trek gekregen? In de Uhlandstraße of de Ludwigkirch Platz zijn tal van leuke cafés en restaurants te vinden.
Schermafbeelding 2015-09-09 om 20.13.22
Kastanienallee: Start bij Luxus International. In deze hotspot kunnen designers voor 5 euro per maand verkoopruimte huren om hun creaties te verkopen. Resultaat? Een mix van design dat leuk is voor de heb én spullen waar je echt niet zonder kunt. Check hun site voor een eerste indruk.
 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *