Vrijdag is voor de meeste van ons de dag waarop je de week afsluit en het weekend begint. En wat is er leuker om het nieuwe weekend te vieren met een gezellige vrijdagmiddagborrel? Je (werk)week even laten passeren, bijpraten met je vriendinnen, partner of collega’s. Lekker drankje erbij, smaakvolle hapjes en genieten van een beetje reuring om je heen.

Heel eerlijk heb ik zelf een beetje een haat-liefdeverhouding met de vrijdagmiddagborrel. Dat komt omdat ik als ik er eenmaal ben en het gezellig is, ik vaak veel te laat naar huis ga.

Ik ben het type; “ok nog eentje dan”. Een echte “plakker”.

Gezellige mensen, een heerlijk gin en ik ben aan een zijden draadje te houden. En tja das niet altijd handig….

Dus… toen we met ons team aan het brainen waren over het organiseren van leuke events in onze winkel en 1 van ons riep ‘waarom niet een vrijdagmiddagborrel?’… was ik direct enthousiast. Want, dan heb ik dus nooit meer een excuus om niet te gaan. Ha!

En ik weet nu al dat ik het super leuk ga vinden: jullie te zien en bij te praten. En dat allemaal in de fijne, ongedwongen sfeer van onze winkel.

Noteer dus in je agenda: vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand vanaf 16.00 uur de ‘vrijmibo’ bij MAGGY’S. Wij zorgen voor de drankjes en borrel bites – en tussendoor kun je meteen even een kijkje nemen in onze waanzinnige collectie – en jij zorgt voor de gezelligheid en de energie.

Onze 1e vrijdagmiddagborrel is morgen al!

Gezellig als je komt. Dan proosten we samen op het weekend.

Cheers!

Maggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *