Het is oktober en nog steeds mooi weer. Heerlijk! Voor je garderobe is het best ingewikkeld. Persoonlijk ben ik wel klaar met mijn zomerkleding. Ik wil weer andere kleding aan en het liefst in najaar kleuren. Door het weer is het best lastig om de juiste outfit te kiezen. Wat moet je nu aan? ’s Morgens is het best fris, ’s middags soms behoorlijk warm en ’s avonds kruip ik al onder een plaid en steek ik de kaarsjes aan.

Ik heb een tip voor je. Draag een jurk!

Weet je, een jurk is echt handig. Die laat zich namelijk supermakkelijk stylen voor elke temperatuur en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden. In deze blog laat ik je deze mogelijkheden zien. Zijn je benen nog een beetje bruin? Dan hoeven panty’s nog niet echt, al staat het wel mooier. Kies en koop je panty by-the-way net zo zorgvuldig als de rest van je garderobe, want een lelijke panty doet echt afbreuk aan je outfit.

Een jurk…. met een leren jasje

Je loopt ’s ochtends zo stylish de deur uit. En geef toe; een leren jasje is een must-have voor elk jaargetijde. Seizoen loos en super gemakkelijk te combineren. Leren jasjes zijn dit seizoen ook te koop in prachtige, warme najaar kleuren.

Een jurk… met een pullover

Nog nooit was er zoveel diversiteit in mooie pullovers als dit najaar. Je draagt dit seizoen je pullover ook over je jurk. Lekker praktisch, want je combineert ‘m ook heel makkelijk op al die zwarte broeken die in je kast hangen (;).

Een jurk… met een colbert

Het (ruitjes)colbert is ook een mode-statement. Als je mijn mening vraagt het liefst een oversized model. En je blazer is natuurlijk ook helemaal hip gecombineerd met een t-shirtje op je spijkerbroek

Een jurk…. de schoenen

Wat mij betreft enkellaarsjes, dat geeft je jurk net een beetje meer nonchalante look. Alhoewel we ook weer supermooie lange laarzen zien!

Lang verhaal kort; koop een jurk en combineer er eindeloos mee. Heb je nog vragen, stuur ons een WhatsApp, we reageren binnen het uur!

Liefs, Maggy

MAGGY’S WhatsApp service: 06 25 51 86 12
Je ontvangt binnen 1 uur antwoord op jouw vraag (maandag t/m zaterdag tussen 09:00 – 17:00 uur).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *