Warmere kleding – we moeten er nu toch echt aan geloven. Met de koude ochtenden kun je waarschijnlijk aan het begin en eind van de dag wel iets meer warmte gebruiken. En dus kun je er haast niet omheen dat je zomerjurkjes langzaamaan moeten plaatsmaken voor de najaarscollecties. Gelukkig helpen gave breisels daarbij! Comfortabele knitwear is precies wat je zoekt voor deze “inbetween”-periode qua weer.

Fijne vesten en warme truien

Het vest is al jaren een ideaal item om overal overheen te dragen. Vesten zijn ook nog eens met veel kleding te combineren, misschien zelfs wel met jouw zomerjurkjes. Maar wil je weleens iets anders? Dan wordt het dit najaar de gebreide trui voor jou!

In de najaarscollectie vind je de mooiste exemplaren, in ietwat oversized modellen met een rijke uitstraling. Er zijn simpele truien, maar ook truien met opvallende details. Denk aan pofmouwen, kabels, mooie manchetten, maar ook een goede halslijn. Die accenten en de juiste dikte van het garen kunnen echt een trui maken of breken.

Truien in alle kleuren van de regenboog

En dan het kleurgebruik dit najaar: door de mooie harige maar ook luchtige garens die je veel ziet, komen de kleuren prachtig uit. Van basistinten grijs en camel tot sprekende knalkleuren zoals rood, groen, blauw en zelfs oranje. Een beetje uit je comfortzone misschien, maar dat maakt het nu juist zo leuk. Blijf jezelf verrassen met nieuwe styling!

Een trui stylen

Hoe combineer je de trui? Doordat de sweater al lange tijd in het straatbeeld te zien is, zijn we al wel een beetje gewend aan de styling van de trui. Natuurlijk staat een trui altijd goed op een jeans en met sneakers. Ook de combinatie van een trui met een rokje en goede laarzen eronder is altijd goed. Of geef je favoriete jurk een nieuwe uitstraling door er een trui overheen te dragen. Wil je net wat meer taille creëren? Dan is een ceintuur bij de trui ideaal.

            

Of kies toch voor een vest!

Past een trui toch niet helemaal bij jou? Dan is een warm gebreid vest natuurlijk een goed alternatief. Met een knoopsluiting kun je het vest ook nog eens dicht dragen, zodat het net een trui lijkt. Maar een vest gewoon open dragen met een stoer T-shirt eronder of juist gecombineerd met een vrouwelijk top is natuurlijk ook prima.

Opties genoeg dankzij onze mix van merken

Bij MAGGY’S hebben we prachtige merken in huis die gespecialiseerd zijn in het breien van mooie truien en vesten. Allemaal duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Zo gaat de wol van No man’s land en By Malene Birger nooit pillen. Door de uitstekende kwaliteit blijven de wollen truien en vesten van deze merken echt wel een paar jaar mooi. Zo kun je er nog heel wat seizoenen van genieten.

Nieuw bij MAGGY’S dit najaar is het merk Bellamy – een duurzaam merk dat prachtige vesten en truien maakt in mooie kleuren. En ben je op zoek naar een echt gave trui? Dan kun je misschien wel goed slagen met de truien van Moss Copenhagen. Ook daarvoor zit je bij MAGGY’S helemaal goed!

Kortom, check je kast, neem mee wat je nog graag dit seizoen wilt dragen en scoor een mooie trui (of vest) bij MAGGY’S om eindeloos mee te kunnen combineren. Dan ben jij zeker klaar voor dit najaar! 

Liefs,

Maggy

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *