Elk najaar is het weer een verrassing welke trends het modebeeld dit keer zullen bepalen. Dit jaar is het de beurt aan de kleuren bruin en cognac, warme dessins, lange laarzen en mooie breisels én… de ruit! De wollen stoffen met ruiten waarin de kleuren heel mooi overkomen, zijn haast niet te missen op straat en in de winkels. Maar hoe draag je de ruit?

Van geruite jassen tot broekpakken

Een jas is natuurlijk het item bij uitstek voor een ruit. Maar heb je ook al eens gedacht aan een tof broekpak met ruiten. De ene keer zakelijk gecombineerd met een blouse, hakken en opvallende lipstick. De andere keer met een T-shirt en sneakers. En op weer een ander draagmoment combineer je je geruite broek met een trui.

Of het nu in de vorm van een jas, een broek, een kostuum of een blouse is – de ruit lijkt haast onmisbaar in iedere garderobe deze maanden. En wen er maar aan, want de ruit blijft! Straks in het voorjaar zal dit patroon volop op katoenen kleding te zien zijn.

Of zoek het in de accessoires

Gaat een kledingstuk met een opvallende ruit je iets te ver, maar spreekt het idee van de ruit je wel aan? Dan zijn accessoires dé oplossing. Er zijn volop mooie winterse shawls met prachtige ruitpatronen verkrijgbaar. En leuke tweed tasjes, waarin ook vaak een ruit verwerkt is, zijn perfect voor het Chanel-gevoel. Voor iedereen is wel een ruit te vinden. Subtiel of opvallend – het is maar net wat jij mooi vindt.

Aan de typische Hollandse buien en de gure wind te zien, is het weer klaar voor deze herfsttrend. Jij ook?

Liefs,

Maggy

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.