Het is bijna zover: de kerstdagen komen eraan. Juist in deze maand is het goed om nog meer naar elkaar om te kijken. Niet alleen naar onze eigen dierbaren, maar ook naar mensen die het financieel wat minder hebben en die we soms zelfs niet eens kennen.
 
Daarom heeft MAGGY’S een mooie kerstactie bedacht. Een actie waarmee we mensen steunen die zelf minder snel een nieuwe kledingstuk kunnen kopen. En waar jij tegelijkertijd ook een mooie korting aan overhoudt.
 
Doneer een item, maak iemand anders blij!
Wist je dat bijna 70% van de Nederlanders 5-20 ongedragen kledingitems in de kast heeft hangen? Daarom lijkt het ons geweldig als jij 1 mooi item uit je kast kiest dat je wilt doneren. Dat item krijgt een mooie nieuwe bestemming bij een vrouw die zelf niet in staat is om iets nieuws te kopen. Wij hangen dit kledingstuk aan een mooie hanger en schrijven er een lieve wens op voor de anonieme ontvangster. Gewoon om haar te laten voelen dat ze er mag zijn.
 
We brengen al deze kledingitems op 20 december naar Stichting De Genadebank in Spakenburg. Dit mooie doel zorgt ervoor dat jouw kledingitem heel goed terechtkomt.
 
€15,- shop tegoed cadeau voor jouw item
Lever uiterlijk 19 december 2020 1 mooi kledingstuk in bij MAGGY’S. Als je jouw kledingstuk bij ons inlevert, dan krijg je van ons een cadeaubon van €15,-. Dit shop tegoed kun je in december bij ons uitgeven aan een mooi item uit onze collectie.
 
Verder gelden de volgende voorwaarden:
  • Het item dat je inlevert moet schoon zijn.
  • Het item mag een blazer, jurk of pantalon zijn.
  • Je mag maximaal 1 item per persoon doneren.
  • de cadeaubon kun je bij ons inwisselen t/m 24 december 2020.

Over Stichting De Genadebank

Stichting De Genadebank zet zich al jarenlang in voor de minderbedeelden in Spakenburg. De Genadebank is de enige voedsel- en kledingbank in Spakenburg. Hier kunnen mensen die moeite hebben met rondkomen regelmatig voedsel en kleding afhalen. Ook worden ze geholpen op andere gebieden als huisvesting en kleine klusjes. Zo worden deze gezinnen ondersteund bij hun levensbehoeften en kunnen ze toch iets moois of lekkers uitzoeken.
 
Kortom: door jouw item te doneren, kun je een andere vrouw heel blij maken met iets moois. En je krijgt er ook nog eens een mooie korting mee op jouw nieuwe (kerst)outfit.
 
Doe je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *