Hoeveel paarse kledingstukken heb jij in je kast hangen?

Weinig, durven wij te wedden. En daarin ben je niet de enige. Voor veel vrouwen bevindt paars zich aan de rand of zelfs buiten hun comfortzone.

Maar ladies… we durven óók te wedden dat daar deze herfst verandering in gaat komen. Want paars is voorlopig niet uit het straatbeeld weg te slaan! En terecht, vinden wij. 💜

Paars in alle tinten

Je gaat paars in alle mogelijke tinten tegenkomen dit seizoen én daarna: ultraviolet, lavendel, lila en roze tinten die naar paars neigen… en de fantastische ‘nieuwe paars’ met een blauwe ondertoon, die je meteen iets mysterieus meegeeft.

De kleur paars staat volgens velen voor creativiteit, individualiteit en kracht. Als je je eigen stijl en persoonlijkheid wil benadrukken, dan is paars dus een supergoed idee! Je zou het bijna een wardrobe essential noemen, maar het is door de kleur tegelijkertijd een echte knaller.

En wil je echt een statement maken? Experimenteer dan lekker met paarse prints of rode, roze of groene accenten. 

Fashion Statement: Deep Purple

In ons fashion statement Deep Purple combineren we warme items met coole looks en oversized blazers. En het Chanel vestje – dat haar rentree maakt 🤩 – past ook perfect in dit fashion statement.

Tip: creëer meerdere laagjes. Zo ontstaan er diverse schakeringen die door de kleur nog meer diversiteit in je look geven.

Volop paarse pareltjes in de winkel

Ben jij ook team #paarsforpresident? Kom dan gauw langs in onze winkel. Die hangt vol met paarse pareltjes!

En kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste kleurnuance? Of bij het combineren van verschillende items? Boek dan een personal styling sessie.

We hopen je snel te zien!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

3 reacties op “Paars for president!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *