In de afgelopen seizoenen vroegen we ons regelmatig af: is brown the new black? Wij zijn er echt gek op! Maar dat geldt láng niet voor iedereen. In dit blog presenteren we je ons nieuwste fashion statement ”Hazel Days”, waarin bruin de boventoon voert. Lees dus maar gauw verder om te ontdekken waarom wij bruin zo fantastisch vinden en waarom wij verliefd zijn op Hazel Days!

Welke kleur bruin is jouw favoriet?

Het fijne van bruin is dat er zóveel verschillende schakeringen zijn, dat iedereen zijn eigen favoriete mix kan vinden. Bruin kan variëren van hele zachte cappuccino of latte-tonen tot echt pure chocolade. Dus ik ben heel benieuwd: welke bruintint is jouw favoriet?

Mix en match in tint en materiaal

Al die verschillende bruinen kun je perfect met elkaar mixen en matchen. Zowel in tint als in materiaal. Koel met warm, glitter met mat, glans met glans… alles kan. Zet bijvoorbeeld een echt statement neer met shine-op-shine en hoge hakken 😍. En creëer meerdere draagmomenten door je glanzende broek of rok de volgende dag met een mooie zachte trui te combineren.  

Monochrome look… of lekker buiten de lijntjes?

Binnen dit kleurbeeld kun je prachtige monochrome looks maken. Maar je kent ons: mijn Mooimakers en ik kleuren graag lekker buiten de lijntjes! Bruin laat zich geweldig stylen met mooie gebrande oranjes, lime, bleu en roze-tonen 🤩

Maar hee… daar hoef je niet allemaal zelf over te denken, hè? Daar helpen wij je graag bij! Wij zijn echt verliefd op dit mooie fashion statement en genieten er enorm van om te spelen met alle mogelijkheden. Dus maak (gratis) een persoonlijke afspraak of kom lekker langs en laat ons je verrassen. We beloven je: als je de deur uitloopt weet jij net als wij zeker dat bruin het nieuwe zwart is! 😍

Hopelijk tot snel!

PS. Heb je al gezien dat wij op donderdag 12 oktober een grote modeshow organiseren! 6 modellen laten de nieuwste collecties zien en we leggen je de hele avond lekker in de watten met bites, bubbels en gezelligheid! Voor die avond geldt vol = vol, dus reserveer gauw jouw plekje aan de catwalk!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Wat denk jij: is brown the new black?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *