Stille luxe, in de vorm van zachte, monochrome en iconische looks. Dat is Desert Sands, het tweede fashion statement dat we je graag laten zien. In Italië hebben ze deze look tot kunst verheven. En denk je nu: woestijn, zand, beige, klinkt saai? Ha, think again! In dit blog ontdek je hoe prachtig deze stijl is, dus laat je vooral lekker inspireren!

Desert Sands: zacht, rustig en boordevol mini-verrassingen

Zacht en subtiel, met rustige monochrome looks: dat is wat het fashion statement Desert Sands typeert. Ondanks het feit dat er veel zandtinten in deze collecties zitten, hoef je geen seconde bang te zijn dat het saai wordt! Dit fashion statement wordt namelijk getypeerd door leuke mini-verrassingen. Denk aan:

  • een ‘tone in tone’ streep in een blouse
  • een mooie ruit in een wijde vloeiende pantalon
  • een gilet of spencer met unieke intarsia

Cate Blanchett als fashion icon

Je ziet op het moment dat iconische looks een belangrijke rol spelen in het modebeeld. Bij dit fashion statement zie je dat heel goed terug. Desert Sands heeft haar eigen fashion icon: Cate Blanchett. De stille luxe van deze stijl past perfect bij haar. Maar… deze stijl staat ook bij onze eigen modellen fantastisch!

Desert Sands is niet zomaar kleding, het is een gevoel

De zachte, subtiele kleding die bij dit fashion statement past is niet zomaar een leuke look. Het is een gevoel.

Het heeft allure en je voelt je hier altijd chic in. Je kan met deze stijl ook echt een prachtige chique uitstraling hebben. Maar dat hóeft niet! Past een sportieve stijl beter bij jou? Ook dan zit je met Desert Sands goed. Laat de wijde pantalons en ….. dan liggen, en kies bijvoorbeeld voor een boxy koltrui in combinatie met een worker of ribcord.

Inspiratie nodig voor je eigen Desert Sands-look?

Mocht je nog op vakantie gaan: in Italië hebben ze de Desert Sands-look tot kunst verheven! Heb je de vakantie al achter de rug, dan vind je bergen inspiratie door de Amerikaanse hitserie Succession te kijken. Want niet alleen de Italianen, maar ook de ultrarijke hoofdrolspelers uit Succession verheffen de stille luxe en de (schijnbare) soberheid van Desert Sands tot kunst.

Maareh.. de allerleukste inspiratie krijg je natuurlijk door Maggy’s te volgen dan op social media 😉. In onze stories en posts laten we je de komende tijd de mooiste outfits in deze stijl zien. En het leuke daarvan is: als je het tóf vindt kun je het dezelfde dag nog bij ons komen kopen!

Welk fashion statement past bij jou?

Desert Sands is het tweede fashion statement dat we met je delen. De afgelopen weken stond het fashion statement Book Smart in de spotlight. En tijdens onze open dag op 8 september showden onze modellen nóg meer stijlen en collecties! Het blijft genieten om meerdere invloeden een podium te bieden, zodat je heel goed kunt kiezen welk gevoel jou het meest aanspreekt. Noteer vast in je agenda: donderdag 12 oktober modeshow.

Gratis personal shopping

Vind je stiekem alle stijlen leuk? Of vind je het juist lastig om items te combineren waardoor je look helemaal JOU is? Laat ons je dan helpen om de mooiste outfits samen te stellen! Maak gewoon even een afspraak voor een gratis personal-shopping-sessie. We verplichten je tot niks, maar we verrassen je graag met de mooie nieuwe collecties die nu in de winkel hangen. 

Leuk, ik maak meteen een afspraak!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *